SERVEIS

PROVA-HO

 

Lloguer Windsurf

Si ja saps navegar, ara et toca començar a gaudir del Windsurf pel teu compte!

Posem el nostre material de Windsurf al teu abast, perquè t’ho puguis emportar,  sortir des de la platja i navegar al teu gust; unes hores o tot el dia.

 Lloguer Pàdel Surf 

Anar al mar d’una forma ràpida, senzilla i practicant un esport divertit? Ara, més accessible que mai!

Posem el nostre material de Pàdel Surf al teu abast, perquè t’ho puguis emportar, sortir des de la platja i navegar al teu gust; unes hores o tot el dia.

Lloguer de Caiac

Agafar un Caiac i apropar-se al mar és una experiència que no et pots perdre.

Podràs emportar-te el caiac i sortir des de la nostra Escola per gaudir de les rutes que t’oferim.

 Sortida guiada en Pàdel Surf

 Caminant per sobre del mar. Aquesta és la sensació que et proporciona navegar en Pàdel Surf un dia de mar en calma. Si li afegeixes una ruta natural plena de vida, ja tens una experiència que voldràs repetir moltes vegades.

Sortida guiada de Vela Lleugera

 Flotant per sobre del mar. Aquesta es la sensació que et dóna navegar amb Vela Lleugera. Gaudiràs de diferents rutes plenes de natura i vida, serà una sensació que repetiràs una i una altra vegada.

Sortim amb una de les nostres embarcacions i et portem a navegar mar endins respirant natura pura.

Sessió de validació

El teu objectiu es saber si pots navegar tranquil·lament sense acompanyament d’un tècnic, i ser autònom, t’oferim la possibilitat de realitzar una sessió per a poder validar les teves capacitats i donar-te després el suport necessari perquè gaudeixis del plaer del mar.

Prova de nivell windsurf

Si ja tens experiència prèvia i un bon nivell de navegació pots realitzar una prova de nivell amb nosaltres, que et servirà per saber en quin punt de la teva formació estàs. Amb els resultats, et podrem assessorar per determinar quin serà el teu següent pas.

ESCOLA DE MAR

 

Curs de Windsurf

Curs pels més atrevits que vulguin aprendre a navegar en windsurf.

Oferim cursos per adults d’iniciació en l’aprenentatge d’aquest esport, amb l’objectiu d’acabar sent navegants autònoms  amb un bon nivell de windsurf.

La programació de cada sessió quedarà determinada pel millor aprofitament de les condicions meteorològiques i el seguiment personalitzat de cada alumne en el seu guió d’aprenentatge individual.

Curs vela lleugera

 Cursos de navegació a vela para aprendre a navegar i acostar-se a la mar

La navegació a vela permet aprofitar el mar com espai esportiu i d’oci. En aquest curs oferim la formació necessària per navegar lliurement a vela.

Amb l’objectiu que l’alumne assoleixi l’autonomia en el mar, el nostre mètode permet evolucionar a partir d’exercicis senzills que permeten un aprenentatge progressiu adaptat a cada alumne. Oferim classes divertides amb objectius assolibles per afavorir la motivació en el aprenentatge.

La programació de cada sessió quedarà determinada per el millor aprofitament de les condicions meteorològiques i el seguiment personalitzat de cada alumne en el seu guió d’aprenentatge individual.

 

Sessió Individual Windsurf

 Perquè aprendre està a mà de tots els horaris i ritmes d’aprenentatge, us oferim les sessions individuals. Destinats per a tots, pels que es volen iniciar, com també per aquells alumnes que volen perfeccionar o ampliar amb un tècnic temes de maniobra o punts dèbils en la seva navegació.

En tenir un instructor exclusivament  per tu, les sessions individuals et permeten aprendre a un ritme més intensiu, i el procés d’ensenyança-aprenentatge es més ràpid.

Aprendre a navegar mai ha estat tan fàcil!